• Hospitality Awards Четверг 31 мая 2012

    8 грудня у Києві відбулася найяскравіша подія в індустрії української гостинності - вручення першої національної професійної премії Hospitality Awards™, в рамках якої були названі кращі готелі країни.

    Урочиста церемонія нагородження лауреатів Hospitality Awards™, засновником якої є Клуб готельєрів та рестораторів Hoteliero™, відбулася в одному з кращих київських готелів «InterContinental Kyiv». На подію з’їхалися близько 300 авторитетних гравців ринку гостинності з усіх куточків України.

    Відкриваючи урочистий захід, президент Клубу і засновник премії Hospitality Awards™ Андрій Скип’ян розповів, що перша професійна премія у сфері гостинності дозволить визначати кращих серед кращих - лідерів ринку: «Не всі дійшли до фіналу, але я вважаю, що всі ті, хто знаходиться в цьому залі, вже переможці. Наша премія покликана не тільки визначити кращих, але також націлена на підвищення позитивного образу України як гостинної держави у всьому світі », - зазначив він. Цього року свої заявки на участь у конкурсі подали 63 готелі. Формуванням номінацій і критеріїв оцінки займалися професіонали найбільшої британської аудиторської компанії «Ernst & Young». Представник компанії Елеонора Мельник розповіла під час церемонії, що в рамках кожної номінації був розроблений перелік чітких критеріїв, що представляють собою послуги, сервіс або обладнання, наявність якого є вкрай необхідним для готелю певної категорії. За наявність тієї чи іншої ознаки кожному готелю присуджувався 1 бал, при її відсутності бал не додавався. За кількістю балів у кожній категорії були відібрані фіналісти.

    Після цього їхні дані (включно з додатковими документами) отримали всі члени журі, голосування яких було індивідуальним і дистанційним. Cеред партнерів  першої національної премії в галузі гостинності України Hospitality Awards™ компанія Contract Flooring System.